Sea Catering on vuonna 1995 perustettu pitopalvelu. Nimensä mukaisesti Sea Cateringin toiminta keskittyi aluksi palvelemaan mökkiläisiä lähi- ja ulkosaaristossa, sekä huviveneilijöitä ja charter-aluksia. Nopeasti toiminta laajeni myös mantereelle. Nyt yrityksen toiminta kattaa jo koko uudenmaan alueen.

Sea Cateringin kautta järjestät yksilöllisesti pienet ja intiimit perhejuhlat, tai vaikka tyylikkäät juhlaillalliset suuryrityksille. Esimerkkinä Suomen suurimman työmaan 700 hengen harjakaiset Kampissa.

Monipuolinen ohjelmapalvelumme kattaa viihdyttäviä vaihtoehtoja eritasoisista kokkikursseista, kokkisotaan ja vaikka eräretkeen luonnossa.

Sea Catering on luotettava yhteistyökumppani kaikessa tilaisuuksien järjestelyissä. Halutessanne hoidamme kaiken alusta loppuun asti, aina kutsujen lähettämisestä ja juhlapaikan valinnasta alkaen loppusiivoukseen.

 

Syksy on niin yrityksille, yksityisille kuin urheiluseuroillekin monen juhlan aikaa. Vuosijuhlat, merkkipäivät, harjannostajaiset ja muut yhteiset kokoontumiset vaativat järjestäjiltään tukun työtunteja, jotka pitopalvelu voi organisoida tottuneen tehokkaasti.

Sea Catering Oy on tasokas ja persoonallinen pitopalveluyritys, joka toimii yhtä lailla maalla kuin merellä, kotona tai toimistossa. Oli tilaisuutesi rento tai juhlava, hoidamme sen aina tyylikkäästi, hyväntuulisesti ja ammattitaidolla. Menun räätälöimme tietysti pitojen luonteen mukaan.

Sea Catering Oy järjestää tilaisuutesi ja tarjoilusi oli kyseessä pieni ryhmä tai suuremmatkin pidot. Hoidamme tietysti myös juhlatilojen vuokraukset sekä ohjelmapalvelut.